01/09/2018 KBBC Oostkamp U14A – Sijsele 47-46

Wedstrijdverslag pupillen A t. Basket Sijsele dd. 01.09.2018

Na een maand voorbereiding was het afgelopen zaterdag tijd voor het echte werk. In onze eerste competitiewedstrijd namen we het op tegen de buren uit Sijsele.

Al na een paar seconden slaagden we erin om tot scoren te komen. De toon was gezet. Sijsele liet zich echter niet uit het lood slaan en bood meteen weerwerk.

Het werd een wedstrijd met ups en downs. Het ene moment lieten we Sijsele teveel het spel bepalen en andere moment konden we zelf een vuist maken en slaagden we erin toch in de wedstrijd te blijven.

Het systeem van de coaches, waarop reeds goed getraind werd, was al duidelijk zichtbaar. Ook het koppeke van de spelers bleef recht op de schouders staan. Het mooiste van al was dat we nu reeds zagen dat het “team” al hecht aan mekaar hangt. Er werd op mekaar vertrouwd en gebouwd.

Dit was heel duidelijk in het vierde quarter, wat we aanvingen met een achterstand van 13 punten. We werden als toeschouwer getrakteerd met enkele echte kippevelmomenten. Door hun team effort, een 3-puntbommetje en een beslissende vrijworp konden we onze eerste wedstrijd alsnog winnend afsluiten.

De ontlading was groot én oververdiend.

Q1: 11-14; Q2: 12-11; Q3: 10-15 en Q4: 14-6
Eindstand: 47-46

Geplaatst in U14 Pupillen A en getagd met .