19/08/2018 KBBC Oostkamp TWO – Wielsbeke B 86-59

19/08/2018: Kbbc Oostkamp B – Wielsbeke B: 86-59 (Beker West-Vlaanderen)

Wielsbeke was onze derde tegenstander in de poule-fase van de beker van West vlaanderen. We moesten deze wedstrijd zeker winnen na de nederlaag in langemark.
Wielsbeke startte de match met vijf punten voorsprong. Het doel was om deze kloof op een rustige manier te dichten.

Het eerste quarter ging gelijk op. Op aanvallend vlak draaide het nog niet zo goed, ook al speelden we een goede defense. 16-20

Het volgende quarter konden we na enkele minuten de kloof dichten. Dit was te danken aan enkele fastbreaks. We bleven goed samenspelen en konden een voorsprong opbouwen van acht punten. 42-34

Na de rust werd er goed verdedigd, wielsbeke maakte hierdoor slechts negen punten. Door die goede verdediging scoorden we vlot. 65-43

In laatste quarter waren we al zeker van de winst. Toch bleven we goed spelen en sloten de wedstrijd op een mooie manier af. 86-59

Verslag: Wannes

Geplaatst in Seniors Two en getagd met .