03/02/2018 KBBC Oostkamp Two – Wielsbeke 68-82

KBBC Oostkamp Two – Wielsbeke: 68-82

We wisten dat dit een moeilijke match ging worden door een afgeslankte kern maar we startten met een mes tussen de tanden na een goed voorwoord van de coach in de kleedkamer! We liepen snel uit maar na een time-out van de tegenpartij waren zij veel gretiger en was onze defensieve druk ondermaats. We eindigen het eerste quarter met een 14-22 achterstand. Het 2de kwart speelden we weer op niveau en konden we goed mee met de tegenstander, we kwam zelf op 5 punten maar door een tekort aan defensieve stops kwamen we op een achterstand van 11 punten. Einde eerste helft: 37-48. We geloofden nog altijd dat we deze winst konden pakken dus startten we de 2de helft weer gretig, maar ook in dit quarter waren het de slotminuten die ons pijn deden omdat we defensief niet aanwezig waren, en zo liep Wielsbeke uit tot 13 punten. Dit quarter eindigde met een score van 53-66. Het 4de quarter was een kopie van het 3de, dus het was ons jammer genoeg niet gelukt om deze voorsprong in te halen en zo eindigden we de match met een score van 68-82. Maar al bij al vonden we dit echt wel een prestatie van de ploeg, op naar de bekermatch tegen Gullegem!

Verslag: Arnaud

Geplaatst in Seniors Two en getagd met .