03/09/2016 KBBC Oostkamp U12A – Koekelare 41-53

WESTRIJDVERSLAG BENJAMINS A T. KOEKELARE A 03.09.2016

Onze jongens mochten het afgelopen zaterdag voor de tweede maal in een week tijd opnemen tegen Koekelare A. Ditmaal wel met afgeslankte ploeg, drie van onze spelertjes konden wegens blessure of andere verplichtingen niet aan deze wedstrijd deelnemen.

Waar we vorige week zaterdag ijzersterk de wedstrijd aanvatten, misten we deze keer volledig onze start.

Hierdoor waren we toch wel even van onze melk en dit was duidelijk zichtbaar op het veld als op het scorebord. We lieten ons veel te gemakkelijk wegzetten van de bal en ook in verdediging stonden we niet goed gepositioneerd waardoor we te gemakkelijk korven slikten. Als dan ook onze korven maar niet willen lukken staat er plots een erg snel een duidelijke 24-6 op het scorebord te lezen. Naar het einde van de eerste helft werden we toch wat gretiger en toonden we dat ze nog niet klaar met ons waren.

Pauze: tijd voor een wake-up-call. Iedereen werd op zijn plichten gewezen.

En blijkbaar mét resultaat. We kregen een gans ander Oostkamp te zien. Het vuur kwam terug in de ploeg en de wil om te presteren werd zichtbaar.

Beetje bij beetje konden we onze achterstand wat wegknabbelen, maar onze comeback was te laat ingezet en we moesten de overwinning ditmaal dan ook aan Koekelare gunnen. Toch kunnen we met een gerust gemoed uitkijken naar de komende wedstrijden. Onze jongens hebben zich in de tweede helft bewezen voor wat ze waard zijn en bij Koekelare zag je toch een drupje angstzweet verschijnen.

Volgende week nemen we het op tegen ACJ Brugge. Een ploeg die we een tweetal weken terug ook tegenkwamen op tornooi en waar wij toen nipt aan het korte eind trokken. Ditmaal is het onze beurt om revanche te nemen !!

Eindstand: 41-53

Speelden mee: Simon, Remy, Baptist, Laurens, Damasso, Mathieu, Joben & Jens.
Afwezig of geblesseerd: Thomas, Fre & Milo.

Geplaatst in U12 Benjamins A en getagd met .