16/01/2016 Racing Brugge – KBBC Oostkamp U12A 40-69

Op het middaguur dienden we aan te treden tegen Racing Brugge B en na een deftige opwarming (wat nodig was gezien de temperatuur in de zaal) schoten we uit de startblokken, maar helaas bleek het om een valse start te gaan.

Maar gaandeweg lukte het ons toch om beetje bij beetje afstand te nemen van onze jonge tegenstanders. Het spel ging vlot op en neer en heen en weer …. Na het eerste quarter leiden we met 9 – 20.

In het tweede quarter zagen we een gelijkopgaande wedstrijd en dienden we af en toe een tandje bij te steken om de Bruggelingen niet dichter te laten komen. De rust werd bereikt met een 17 – 36 stand.

Na een deugddoende koffie en een bezoek aan de warme kleedkamer bleek al snel dat we ons ritme volledig kwijt waren (ergens achtergebleven in de kleedkamer), maar na een korte zoektocht vonden we deze snel terug. We zagen een spannend derde quarter, maar konden onze voorsprong toch behouden : 28 – 46.

Het vierde quarter werd aangevat alsof het 0 – 0 was en eindelijk zagen we af en toe mooi samenspel. De overwinning kon ons niet meer ontglippen : 40 – 69.

Positief is dat we onze vrijworpen eindelijk beginnen te verzilveren : keep up the good work !

Proficiat aan alle spelertjes en coach.

We laten jullie niet in de kou staan !!!

Geplaatst in U12 Benjamins A en getagd met .