26/09/2015 KBBC Oostkamp U10B – Sijsele 1-1

Onze eerste wedstrijd thuis voor onze basketspelertjes uit ploeg U10B: Oostkamp-Sijsele.
OF onze spelers hadden de avond ervoor te lang naar “K3 zoekt K3” blijven kijken, OF waren het de zwarte backboards die werkte als een rode lap op een stier voor de spelertjes van Sijsele ? Hoe dan ook, ons ploegje had het enorm moeilijk in de eerste reeks wedstrijdjes (3 tegen 3). Passen deden we amper of toch te weinig, aanvallen mogelijks nog minder, en tijdens het dribbelen keken vele van onze kereltjes naar de bal en niet naar het doel of het veld (ter info: de bal is oranje en rond jongens, veel meer spannende dingen kunnen hier niet over worden verteld).
Nu goed, laten we ons focussen op de positieve punten van de match waarvan ik notitie maakte: Het team van Warre en Otis werd versterkt met Niels uit de A ploeg en dit was duidelijk een sterk ploegje. Niet alleen Niels, maar ook Otis boekte vooruitgang bij elke wedstrijd en deze ploeg maakte enkele opmerkelijk mooie doelpunten.
Terwijl het ploegje van Ares, Marie en Ilian het knap lastig hadden tegen de letterlijk grote tegenstanders, leek het voor het team van Karel, Rémi en Tristan iets beter te gaan. Lukas, Thymen en Thomas gaven een solide indruk met goed lay-up werk.
Voor het verslag van de wedstrijd tegen Knokke, laat ik me even excuseren want ik kon er niet bijzijn.
Volgend verslag volgt over onze thuismatch op zaterdag 10 oktober tegen Brugge (in Derby stijl 😉 )
Voor Oostkamp: ONE TEAM !!

Geplaatst in U10 Microben B en getagd met .