24/10/2015 Oostende Bredene – KBBC Oostkamp U12A 58-31

Met een klein beetje vertraging mochten we onze wedstrijd beginnen tegen D-Glas Bredene A en ook met een klein beetje vertraging (lees eerste quarter) schoten we wij ook in gang, maar helaas had de tegenstander ons al op een aanzienlijke achterstand geplaatst : onze vrijworpen gingen niet binnen, onze shotjes lukten niet zo goed … Het eerste quarter sloten we af met een 16 – 2 stand op het scorebord.

Het tweede quarter begon veel belovend en de kloof werd gedicht tot op een punt of vijf en iedereen begon in een kleine stunt te geloven. Maar toen we er bijna waren … liep Bredene weer vlotjes uit : we lieten ons teveel vangen in het “marché”net. Maar toch was het aangenamer om naar te kijken dan de eerste tien minuten. We gingen de rust in met een 31 – 14 achterstand !

Na een tiental minuutjes rust kwamen we allemaal met goede moed het terrein op, maar we konden niet op tegen een sterk Bredene : ze waren bijna in alle facetten beter dan ons !

We hervielen een beetje in het scenario als in het eerste quarter : 49 – 18.

Dat we veerkrachtig zijn bewezen de gastjes in het vierde quarter, waar er plotseling een kleine ommekeer kwam. De kansen werden nu wel vakkundig afgewerkt en we sloten al winnend het vierde quarter af (9 – 13). Wat toch hoopgevend is voor de toekomst.

De wedstrijd zelf verloren we met 58 – 31.

We zijn onze coach een klinkende revanche verschuldigd de volgende wedstrijd.”