03/10/2015 KBBC Oostkamp U12B – Oostende Duva Gistel 45-48

Afgelopen zaterdag mochten onze benjamins B het opnemen tegen Duva Gistel Oostende.

Reeds van tijdens de opwarming werd het snel duidelijk dat beide ploegen aan mekaar gewaagd waren.

Van in het begin van de wedstrijd werd dit dan ook bevestigd. De spelers van Duva waren dan misschien gemiddeld wat kleiner van gestalte, maar ze waren zeer snel en balvaardig.

De hand van coach Christoph begint duidelijk zichtbaar te worden bij ons ploegje. De looplijnen worden meer en meer gebruikt waardoor fast breaks snel en vlot verlopen en ook in verdediging beginnen we goed onze positie te kiezen wat het de tegenstander zeker niet gemakkelijk maakt.

Het werd de ganse wedstrijd achtervolgen, soms eens een kloofje van enkele punten, tot zelfs eens eentje van 14 punten, maar toch konden we iedere keer mooi terug aansluiten. Maar er op en erover ging jammer genoeg telkens ‘net’ niet.

Het was een wedstrijd om van te nagelbijten met een extra spannend slotoffensief. Onze spelertjes zagen dat een overwinning er echt wel in zat en op karakter knokten ze zich tot op 1 puntje van de tegenstander.

In de sport heb je echter van die dagen dat het net niet wil lukken en we verloren onze wedstrijd dan ook jammer genoeg met 3 puntjes verschil.

Aan de inzet lag het zeker terug niet. Iets waar we ons zeker mogen aan optrekken, het woord opgeven kennen onze spelertjes duidelijk niet.

Dikke proficiat aan iedereen voor de toch wel puike prestatie.

Geplaatst in U12 Benjamins B en getagd met .