03/10/2015 KBBC Oostkamp U12A – ACJ Basket Brugge 36-38

“De wedstrijd nam een “vliegende” start en beide ploegen scoorden ieder om beurt, waardoor we een closematch te zien kregen. We speelden de bal netjes rond en er was duidelijk al progressie te bemerken in ons spel.

Na het eerste quarter stond er 8 – 9 op het scorebord.

In het tweede quarter namen we de bovenhand en kon er een kleine voorsprong van 4 punten uitgebouwd worden, waardoor we met een 23 – 19 stand naar de kleedkamer trokken. We gingen de pauze met het gevoel dat beide ploegen aan elkaar gewaagd waren en dat beiden konden winnen.

Onze aanvalsmachine stokte een beetje in het derde quarter waardoor onze buren van Assebroek weer in de wedstrijd konden komen : het scoreverloop bleef dicht bij elkaar liggen en met één puntje voorsprong sloten we het derde quarter af : 29 – 28.

Assebroek nam een betere start dan ons in het vierde quarter en ze namen zelfs een kleine voorsprong, maar we vochten dapper terug ! Maar de (nog te) vele balverliezen en het missen van enkele “makkelijke” korven braken ons zuur op en kantelde de wedstrijd in het voordeel van de buren. We verloren de wedstrijd met 36 – 38.

Maar toch denk ik dat iedere oudere met een glimlach de zaal heeft verlaten want we hebben een mooie match gezien.

Proficiat !!”

Geplaatst in U12 Benjamins A en getagd met .