12/09/2015 BBC Peugeot Oudenburg – KBBC Oostkamp U12B 67-58

Oudenburg vloog er van meet af aan straf in. Via hun nr 7 in in geen tijd stond het 16-2 een time-out bracht geleidelijk beterschap en na 10min was het 20-10. Ondertussen had bij ons ook Jean-Baptist zijn eerst wedstrijd minuten beet. De Oudenburgse nummer 7 had dan al 12 punten gescoord. We zouden ons niet zomaar laten doen en met een 10-12 konden we het tweede kwart winnend afsluiten. Met een 30-22stand aan de rust leek een overwinning zeker nog mogelijk. Onze benjamins hadden ondertussen al heel wat van hun kunnen laten zien. Enkele give en go’s hadden al tot scores geleid wat leidde telkens tot applaus van de meegereisde ouders.

Toen na 1 min in het derde kwart de oudenburgse nummer 7 zijn vierde fout kreeg leek niets die zege in de weg te staan. Overmoed is echter nooit goed en in plaats van in te lopen . kreeg we enkele fast-breaks tegen bij 46-31 moesten we na het derde kwart toegeven dat een zege er niet meer inzat. De kopjes gingen echter nog niet maar beneden want ook het 4de kwart sloten we winnend af.

Fré was geblesseerd, de negen fitte spelers waren : Thomas, Jasper, Jens, Baptist, Remy, Jean-Baptist, Yoben, Simon en Milo

Geplaatst in Jeugdnieuws, U12 Benjamins B en getagd met .