19/09/2015 KBBC Oostkamp U12B – Bebita Eernegem A 73-37

Thomas was uit met een hersenschudding en ook Jean-Baptiste diende na enkele minuten spelen al geblesseerd naar de kant te komen. Hierdoor speelden we het grootste gedeelte van de wedstrijd met maar 8 spelers.

Dit was echter geen excuus om goed de presteren. Jens opende de score en Simon,Remy en Jasper scoorden vlot de volgende 6 korven. Eernegem werd in dat begin kwart overdonderd door onze benjamins. 24-6. Oostkamp verminderde het tempo waardoor Eernegem beter in de match kwam.

Via een 16-9 score konden de benjamins B gaan rusten bij een 40-15 stand.

In het begin van het derde kwart kwam Eernegem even terug tot 42-24. Jens en Baptiste scoorden enkele lay-ups en toen Milo en Fré zich secuur toonden vanop de vrijworplijn werd Eernegem verder terug gedrongen 60-24. De defense van onze benjamins was de laatste minuten van het derde kwart picobello.

Het laatste kwart begon de vermoeidheid te wegen en via een gelijke 13-13 stand werd de 73-37 eindstand bereikt.

Thomas en Jean-Baptiste waren geblesseerd, de acht fitte spelers waren : Jasper, Jens, Baptist, Remy, Jean-Baptist, Yoben, Simon , Fré en Milo

Geplaatst in U12 Benjamins B en getagd met .