05/09/2015: Gembo Borgerhout – KBBC Oostkamp 87-75

KBBC Oostkamp speelde zijn eerste wedstrijd op verplaatsing. Wat vorig seizoen nog 2de klasse noemde heet nu “Top Division Men 1”. We kregen meteen een stevige tegenstander aan de opworp. Gembo Borgerhout is een gevestigde waarde in die reeks (kampioen vorig seizoen in 2de klasse!) en het was dus te verwachten dat daar winnen een stunt zou zijn. Simon Buysse zat gekwetst op de bank, we waren dus niet volledig. Toch was het Oostkamp die tot aan de rust de wedstrijd naar zich toe trok via onder andere een sterke Pieter en Sven mooi aangespeeld door Jeroen en Nathan. Q1 22-27, rust 34-45. Na de pauze kon Oostkamp het niveau niet houden tegen een herboren Gembo. Gembo zette in 1 quarter een 11 punten achterstand om naar een voorsprong van 10 punten. 70-60. Jammer want het laatste quarter moesten we opnieuw niet onderdoen tegenover Gembo. We kregen mooi attractief basket te zien van beide ploegen maar helaas kon Oostkamp de kloof niet dichten. Oostkamp kon dus niet stunten maar toonde alvast dat ze die reeks aan kunnen. Proficiat Arno, je bent topscoorder van deze wedstrijd met 15 punten! Eindstand 87-75.

De punten voor Oostkamp: Arno 15, Jeroen 6, Nathan 10, Renzy 8, Sven 10, Cedric 4, Pieter 14 en Wannes 8.

Geplaatst in Breaking News, Seniors One en getagd met .