13/12/2014 BBC Izegem – KBBC Oostkamp Benjamins A 48-71

De uitgestelde match tegen Izegem stond vandaag op het programma. Dit beloofde toch een spannende wedstrijd te worden want Izegem had 1 gelijkspel en verder allemaal overwinningen op het scorebord genoteerd.

Q1: Onze benjamins starten vol overgave. Er is veel weestand voelbaar. Izegem wil winnen.(De druk van hun coach is groot. Hij roept enorm naar zijn spelers zelfs wij als ouders, waren onder de indruk van zijn geschreeuw, laat staan wat die jongens moeten voelen). Onze gastjes willen wel maar het lukt niet allemaal.
Q2: Met evenveel enthousiasme en wil starten ze de tweede Q. Langzaam maar zeker lopen we uit. Een aantal mooie fasen worden mooi omgezet en doen ons scorebord verder uitlopen, een aantal blijven onbenut maar de tegenpartij slaagt er niet meer in om te scoren. We gaan de rust in met 12/36.
Q3: Izegem heeft waarschijnlijk een peptalk gehad van jewelste want ze schieten uit de startblokken en scoren zoals ze nog niet eerder hebben gedaan. Zonder verpinken maken ze hun achterstand kleiner. Ze hebben hun grote speler geparkeerd bijna onder de korf en hij wordt steeds aangespeeld. En het lukt ook! En onze jongens ” zagen het gebeuren en keken ernaar”! Einde 3e Q 42/56.
Q4: Oostkamp heeft de draad teruggevonden en olv coach Dries vechten ze terug, zoals het hoort! Ze geven zich niet zomaar gewonnen. De Izegem supporters deden er nochtans alles aan om onze gastjes uit hun concentratie te halen: lawaai maken, toeteren, roepen, … . Het is hen niet gelukt. De overwinning staat op het scorebord. 48/71
Vandaag was winnen niet gemakkelijk, er was heel veel wilskracht en kunnen van de tegenpartij maar onze benjamins A zijn en blijven momenteel de sterkste ploeg in hun reeks.
ONE TEAM 🙂

Geplaatst in Jeugdnieuws, U12 Benjamins A en getagd met .