Ploeg-in-de-kijker Provinciale Miniemen B

Jeugdploeg in de kijker: Provinciale Miniemen B

“Mogen wij ons eventjes voorstellen : wij zijn de Provinciale Miniemen.  Onze ploeg bestaat een mengelmoes van tweedejaars, eerstejaars (hoofdzakelijk) en zelfs nog een pupil.

We moeten jullie niet vertellen dat het soms moeilijk is om ons plaatsje te zoeken in de hoogste reeks van de Proviniciale Miniemen. Het is een zwaar leerproces en het vele vallen moeten we er helaas bijnemen. Maar na het vele vallen zullen we opstaan en zullen we onze kunde en soms ook onze onkunde kunnen tonen in de Valkaart en de vele andere sportzalen.

De weinige haren van coach Franklin hebben er ook geen deugd van, maar opgeven staat niet in ons woordenboek (alhoewel kennen wij dit nog ?)!

Mits een beetje meer geluk en kunde hadden we al een paar wedstrijden kunnen winnen, maar we moesten helaas wachten tot ons bekeravontuur om van een eerste zege te mogen genieten.  Het smaakt duidelijk naar meer en de smile op ons gezicht was er ééntje dat onze trouwe supporters niet snel zullen vergeten.  Daarom onze dank aan onze ouders voor jullie nooit aflatend geloof in ons!

Thanks coach om ons bij te staan in deze moeilijke tijden en we hopen snel jou nog meer te overtuigen van onze skills ! “Keep the faith” zei Jon Bon Jovi en zijn makkers ooit.

Thanks aan de vele afgevaardigden voor het werk naast het terrein, want zonder jullie … Te voet naar de wedstrijden, spelen in ongewassen truitjes en broekjes … Noem maar op!

Spelers:  Pepijn Algoedt (4), Mathieu Demeulemeester (5), Levi De Ruyter (6), Tristan Maenhaut (7), Indra Vandenbroucke (8), Maxim Van Ovenberghe (10), Xander Vanderbruggen (11),   Maarten Dyserinck (12), Simon Gyselinck (13), Dante Vanhee (14) en Rune Dewitte (15).

Coaches: Franklin Marote.

Afgevaardigden: Filip Algoedt, Nico Demeulemeester, Kurt Dyserinck, Bert Gyselinck, Marc Van Ovenberghe, Peter Vanhee en Bart Vandenbroucke.