20/11/2021 Olicsa Antwerpen – KBBC Oostkamp U18A 41-55

Zaterdag 20-11-2021 Olicsa Antwerpen U18A – KBBC Oostkamp U18A 41/55
Zaterdagmorgen een vroege verplaatsing op het programma, naar Antwerpen. We waren met slechts 7 spelers om de leider van onze reeks partij te geven. Thuis hadden we tegen Olicsa verloren met 2 punten: 63-65. Dus we waren uit op revanche. Beide ploegen begonnen zwak aan de wedstrijd. Onze defense was goed, maar we waren slordig en leden balverlies en ook onze doelpogingen gingen niet door de korf. Daarmee eindigde het 1ste quarter ook met 8-9. Een lage score. We werden pas wakker in het tweede quarter. Onze defense was terug goed maar nu werd ook onze offense een stuk beter. Hierbij maakten we ook een kloof om de rust in te gaan 15-29. We startten, na een peptalk van de coach, energiek en met aantrekkelijk basket aan Q3. Maar, ook Olicsa kwam beter uit de kleedkamer. Deze quarter waren we echt aan elkaar gewaagd. Jammer genoeg viel Remy uit met een geblesseerde enkel en Emile kwam in foutenlast. We behielden onze voorsprong 29-47. Met 5 en ½ speler gingen we de resterende 4de quarter in. Een dipje bleef niet uit. We zagen onze tegenstander dichter en dichter komen. Onze bal ging niet meer goed rond. We speelden ook niet meer samen, onze offense was niet goed. We verloren de 4de quarter maar de overwinning was binnen 41-55. Eindelijk konden we nu eens de drie punten thuis houden. In het verleden gaven we die al te gemakkelijk weg.
Verslag Mauro
Speelden mee: Simon, Emile B, Emile D, Remy, Aref, Torin, Mauro.

Geplaatst in U18 Kadetten Landelijk en getagd met .