23/10/2021 Houtem – KBBC Oostkamp U18A 53-70

Zaterdag 23/10/2021
Houtem – KBBCO U18A 53-70
We begonnen zwak aan de wedstrijd. Is de slome opwarming de reden? We konden in het eerste quarter amper 5 punten voorsprong sprokkelen. In het tweede quarter lag onze zwakke defense dan weer aan de basis van te veel gemakkelijke open shots voor Houtem. Op het einde van de eerste helft behielden we onze voorsprong. 25-31. Na de rust konden we eindelijk een goed niveau halen. We speelden het beste derde quarter van dit seizoen. We kwamen op een ruime voorsprong van 21 punten. 37-58. Die kloof maakten we niet alleen door betere defense maar ook door onze offensieve rebounding en onze goed uitgevoerde aanvallen. Helaas, we kunnen ons goede spel niet aanhouden. Brokkelspel en overhaasting. We verliezen het 4de quarter. Einduitslag: 53-70. Onze tweede overwinning van de competitie. Vanaf nu moeten het niveau van dat derde quarter proberen voort te zetten.
Verslag: Simon
Speelden mee: Aref, Mauro, Torin, Indra, Maarten, Remy, Simon, Emile

Geplaatst in U18 Kadetten Landelijk en getagd met .