20/11/2021 Aartselaar – KBBC Oostkamp U18A 57-54

Zaterdag 20/11/2021 Aartselaar – KBBCO U18A 57-54
Weer slechts 8 spelers voor deze verre verplaatsing. Slechte start van de Merels in Q1. Wij zijn duidelijk weer niet klaar of misschien dachten we dat het gemakkelijk zou worden. Hierdoor hebben we snel een achterstand van 13-8. Een time-out moet ons weer op gang brengen. In de resterende twee minuten zetten we de zaak recht 13-15. In het tweede quarter spelen we sterk en Aartselaar ondergaat het spel. We komen 15-29 voor. Voor de rust keert het spel weer en Aartselaar komt sterk opzetten. Aan de rust 30-36. In het derde quarter nemen we te veel slechte beslissingen in offense. We scoren slechts 7 punten en gaan het vierde quarter in met een gelijke stand 43-43. In het vierde quarter zaten we heel even terug in de match door de gelukte drives van Maarten. Hierna namen we weer slechte beslissingen en leden te veel balverliezen. De laatste drie minuten van de match scoren we zelfs niet meer. Eindstand 57-54. Algemeen: Een match duurt 40 minuten en we moeten van de eerste tot de laatste minuut strijden voor winst en niet gedurende 1 quarter. Dat we momenteel met te weinig spelers op training zijn is geen excuus.
Speelden mee: Aref, Mauro, Emiel, Emile, Remy, Maarten, Indra, Simon.

Geplaatst in U18 Kadetten Landelijk en getagd met .