06/11/2021 KBBC Oostkamp U18A – Sijsele 82-63

Zaterdag 6/11/21 KBBCO U18A – Sijsele 82/63

Met nog steeds een onvolledig team starten de Oostkampse Merels de match. Versterking van de U16 was nodig. Beide ploegen beginnen de match op een gelijk niveau. Wij vergeten belangrijke dingen waaronder de boxing-out. Naar het einde van het eerste quarter beginnen we steeds meer onze draai te vinden. Stand 18/18. We nemen de wedstrijd in handen, maar we kunnen nog niet echt een voorsprong opbouwen. Beide ploegen strijden nog volop voor het overwicht. Aan de rust hebben we een kleine kloof geslagen maar er is nog geen zicht op de overwinning. 39/30. In het derde quarter zijn beide team weer aan elkaar gewaagd. Oostkamp geraakt niet echt los van Sijsele. Op het einde van het quarter steekt Sijsele toch nog een tandje bij, maar we pareren gepast. 55/46. Oostkamp is er echt op gebrand om de match te winnen en we duwen nog eens energiek door. Van die sublieme teamprestatie in deze 4de quarter kan Sijsele niet meer bekomen en we winnen verdiend de match. 82/63.
Verslag: Torin
Speelden mee: Rune, Sebastien, Emile, Aref, Mauro, Remy, Indra, Simon, Torin

Geplaatst in U18 Kadetten Landelijk en getagd met .