16/10/2021 KBBC Oostkamp U18A – Olicsa Antwerpen 63-65

Zaterdag 16/10/2021 KBBCO U18A – Olicsa Antwerpen 63-65
In het eerste quarter start Oostkamp redelijk traag. Defensief kunnen we onze eigen man niet altijd bijhouden en we vergeten de boxing-out. In de aanval lukken er dan toch enkele baskets waardoor we Olicsa op die hielen blijven. Q1 10/17. In het tweede quarter begint de thuisploeg op gang te komen. De verdediging van Olicsa krijgt het moeilijker. We kunnen de aanvallen van Olicsa al beter opvangen door elkaar goed te helpen in de verdediging. Toch loopt Olicsa verder uit. Q2 22/31. In de 3de quarter speelt Oostkamp het spel zeer goed en slaagt er zelfs in om de leiding te nemen en daar bovenop nog een voorsprong op te bouwen. Q3 51/43. Maar met slechts 8 spelers was het al lastig om het tempo hoog te houden. In het vierde quarter blijven er nog maar 5 spelers over van Oostkamp. De foutenlast en onvoldoende conditie beginnen parten te spelen. Olicsa ziet nog een kans. De toenemende druk van de tegenstanders zorgt dat het al na 4 minuten 55/53 staat. We ondergaan nu de wedstrijd en Olicsa neemt de leiding 58/65. Een laatste inspanning van de vijf overblijvers brengt Oostkamp nog terug 63/65. Een ultieme doelpoging mislukt. Eindstand: 63-65
Verslag Torin
Speelden mee: Emile, Simon, Remy, Indra, Aref, Maarten, Mauro, Torin

Geplaatst in U18 Kadetten Landelijk en getagd met .