18/09/2021 KBBC Oostkamp U18A – BBC Houtem 66 – 49

Zaterdag 18/09/2021 KBBCO U18A – BBC Houtem 66 – 49
De wedstrijd begon moeilijk. We kregen al snel veel punten tegen. We konden zelf niet veel kansen creëren. Na een minuut of 2 had de Coach door dat er snel iets moest veranderen. Tijdens een time-out maakte hij ons eens goed wakker. We herpakten ons snel en begonnen nu wel te scoren. Na nog een paar tactische wissels waren al veel beter bezig. Op het einde van het eerste quarter stonden we 1 punt achter 15-16. In het 2 de quarter begonnen we nog beter te spelen en kwamen we al snel op voorsprong. Onze defense was beter en we konden ook veel meer kansen creëren voor elkaar. 31-24. In het 3de quarter kregen we plots allemaal een boost en speelden onze beste quarter van de hele wedstrijd. De tegenpartij heeft meer dan 6 minuten lang geen enkele score kunnen maken door onze defense en in offense maakten we bijna elke kans af. Onze voorsprong werd nu goed uitgediept. 46-30. In het laatste quarter was het dan enkel een kwestie van die voorsprong te behouden. In dit quarter heeft Remy jammer genoeg het veld met 5 fouten moeten verlaten. Houtem scoorde nu vlotter, maar wij ook waardoor de score steeds een beetje gelijk bleef. We konden onze voorsprong toch behouden en wonnen uiteindelijk de wedstrijd met 66-46.
Speelden mee: Mauro, Jens, Xander, Emile B, Emile V, Simon, Remy en Indra.
Verslag: Xander

Geplaatst in U18 Kadetten Landelijk en getagd met .