26/09/2020 KBBC Oostkamp U16A – Ieper 47-74

We begonnen goed aan de match en stonden na een 3-tal minuten voor, maar daarna begon Ieper efficiënter te shotten en kregen ze meer zelfvertrouwen. Bijgevolg begonnen ze ook meer druk te zetten op ons en deden wij domme dingen met meer balverliezen. Na het eerste kwart stonden we 1 punt achter.

In het tweede kwart ging het nog vrij gelijk op en wisselden we goede met slechte momenten af. Toch hadden we nog steeds kunnen voorstaan als we minder turnovers hadden en efficiënter hadden geshot.

Aan de start van het derde kwart kwamen ze veel agressiever op het veld dan ons en wij gingen er niet volledig voor. We maakten veel domme fouten en Ieper sloeg een kloof. We raakten gefrustreerd en gingen nog slechter spelen. Dit gaf Ieper de kans om hun voorsprong te vergroten.

In het vierde kwart veranderde er niet veel: veel turnovers, slechte defense op en weg van de bal, weinig help defense… en we speelden niet samen als 1 team. In de laatste 3 minuten speelden we iets beter maar toen was de match al lang verloren.

(opgesteld door Rémy)

Geplaatst in U16 Miniemen Landelijk en getagd met .