27/09/2020 Zwevegem Deerlijk – KBBC Oostkamp U18A 65-65

De 1ste quarter begon slecht. Slechte passen met te veel balverliezen. Zowel aanvallend als defensief waren we niet goed gestart. Zo kon Hexia een voorsprong opbouwen. 22-15. In het 2de quarter bleef Hexia goed druk zetten en dat bemoeilijkte onze aanvallende organisatie. Meer door ons toedoen dan door de druk van Hexia. Ook de afwerking bleef nog te veel achterwege. Maar onze defense klopte dan wel weer waardoor Deerlijk ook niet gemakkelijk tot scoren kwam. Rust: 30-25. Na de rust een ander KBBCO een sterke defense en betere aanvallen. Onze supporters bleven ons aanmoedigen. Maar ook nu weer ups en downs waardoor we nog steeds een achterstand van 7 punten hadden. 49-42. Maar er was nog altijd beterschap. In het 4de quarter leek Deerlijk de duimen te moeten leggen. Een blitzstart van Oostkamp. Eindelijk maakten we goeie korven en na 4 goeie minuten kwamen we bij en erover 46/54. We liepen nog verder uit en zagen ons al gewonnen. 53/62. De jongens van Deerlijk gaven nog alles dat ze hadden en wij werden weer te slordig. Deerlijk kwam nabij en wij scoorden niet meer. Met een wanhopige driepunter bij 60/65 kon Deerlijk een fout forceren op zo’n minuut van het einde. Drie omgezette vrije worpen en 63/65. Ongelukkig balverlies daarop en Deerlijk liet het cadeau niet liggen 65/65. Een match met veel ups en downs. Veel inzet en flinke stappen progressie zijn de lichtpunten.
Verslag Mauro
Speelden mee: Robin, Mauro, Indra, Lucas, Torin, Thomas, Rune, Maxim, Emiel, Guillaume Gekwetst op de bank: Toon en Aref

Geplaatst in U18 Kadetten Landelijk en getagd met .