19/09/2020 Duva Gistel Oostende – KBBC Oostkamp U16A 66-83

DUVA Oostende was onze eerste tegenstander in de nieuwe competitie. We begonnen fel aan de wedstrijd en kwamen een 5tal puntjes voor. We hadden mooie aanvallen en goeie steals in de defense. In het midden van het quarter kwam DUVA een beter in de wedstrijd en eindigden we met een gelijke stand 19-19.

Het tweede quarter was wat gelijk opgaand als wij scoorden, scoorden zij ook. De laatste minuten van het 2de quarter zijn we toch kunnen uitlopen tot op 6 punten 37-43.

Na de pauze hebben we vlotjes gespeeld en hebben we dan ook een kloof van 10 punten opgebouwd, even kwamen ze tot terug 5 punten verschil maar we konden weer een kloof maken van 10+ punten aan het einde van het derde quarter 51-63.

In het laatste quarter en konden we al snel uitlopen tot 20 punten. We hebben dit puntenverschil kunnen blijven verdedigen tot het einde van de wedstrijd 66-83.

Na twee moeilijke oefenwedstrijden zijn we toch met vertrouwen aan ons seizoen kunnen beginnen. De werkpunten zijn duidelijk en we gaan er als team voluit voor.

Weetje: iemand van het team had thuis de weddenschap afgesloten dat als hij +30 punten scoorde, hij een pitta kreeg. Hopelijk heeft deze gesmaakt: 35 punten! En euh, de volgende keer misschien voor het ganse team? 😉

(verslag opgesteld door Jens)

Geplaatst in U16 Miniemen Landelijk en getagd met .