01/03/2020 Aalter – KBBC Oostkamp U18 51-80

Zondag 01/03/2020 Aalter – U18 KBBCO 51-80

Naar Aalter, dat betekent meestal een pittige partij. In het eerste kwart begonnen beide ploegen zeer goed aan de wedstrijd. Door een paar defensieve fouten moesten we Aalter de voorsprong geven (17-18). In het begin van de het tweede kwart begonnen we zeer gretig waardoor we een voorsprong uitbouwden. De slechte afwerking van Aalter en de goede defensieve rebounds van ons bezorgden een voorsprong van 10 punten aan de rust (30-40). Onze defense moest beter en in het derde kwart hebben we daarop gefocust waardoor Aalter zeer veel balverlies leed. Wij konden profiteren met een aantal fastbreaks. In offense speelden we zeer goed samen waardoor Aalter het moeilijk kreeg in verdediging (38-62). Het laatste kwart kwam de overmoed en werden we slordig in de afwerking. Aalter verraste ons nog met een zone defense waardoor we een aantal turnovers kregen en Aalter dichterbij kwam. De overwinning kon ons eigenlijk niet meer ontsnappen. Eindstand (51-80). We onthouden vooral de momenten dat we sterk verdedigden en mooi teamspel brachten.

Speelden mee: Robin, Len, Mathias, Mauro, Thomas, Mathieu, Maxim, Emile, Guillaume, Yentl, Rune, Maxime.

Geplaatst in U18 Kadetten Landelijk en getagd met .