11/01/2020 KBBC Oostkamp U18 – Aalter 77-64

Zaterdag 11/01/2020 KBBCO U18-Aalter 77-64
We kwamen snel op voorsprong door een goed begin van onze starters. De afwerking zat behoorlijk mee en er werd goed samengespeeld. We eindigden het eerste quarter met 21-16. In het tweede kwart verdubbelden we onze score maar kregen we amper fouten in ons voordeel. Onze defense bleef goed. In offense kregen we het moeilijk tegen de trapping defense van de tegenspelers. Na de time out en ingrijpen van onze coach ging het stukken beter en eindigden we het tweede quarter met 41-34. Het derde quarter begon bij beide ploegen zwak, dat ging gepaard met weinig scores. We kregen veel fouten tegen maar dwongen zelf maar 2 vrijworpen af. Onze tegenstander werd slechts 1 fout ten laste gelegd. We eindigden het derde quarter met 60-52. Het vierde quarter was te hectisch waardoor we veel fouten en 9 turnovers maakten. Ondanks dat bleven we sterk verdedigen en namen wel 5 steals. In de laatste 5 minuten moesten we de rust in het spel bewaren wat bij velen moeilijk was na een intensieve en hectische wedstrijd. De eindstand was 77-64. Een mooie en verdiende overwinning. Op naar een 2de overwinning in de 2de ronde!
Verslag: Rune Dewitte
Speelden mee: Robin, Len, Mathias, Lucas, Torin, Maxim, Emile, Guillaume, Yentl, Rune, Andres