7/12/2019 Sijsele – KBBC Oostkamp U21 74-58

7/12/2019: Sijsele U21 – KBBC Oostkamp U21: 74-58

Voor onze voorlaatste wedstrijd van de eerste ronde moesten we spelen in Sijsele. Deze stonden onder ons in de competitie en maken ook nog kans om bij de eerste twee te komen. Deze zouden in een sterke tweede ronde komen.

Q1: 16-16
Bij de start van de wedstrijd moesten beide ploegen elkaar wat aftasten. We speelden momenten van goed basket maar ook mindere momenten. Onze verdediging zat zeker niet goed en konden hun dikwijls alleen afstoppen door fouten. Zo hielden we elkaar in evenwicht in het eerste quart.
Q2: 42-29
Het tweede quart was een zeer slecht quart. We kregen zowel driepunters als vele gemakkelijke scores tegen. We vonden geen antwoord op hun spel en lieten dat van ons ontmoedigen. In offence konden we ook niet gemakkelijk scoren tegen hun zone verdediging. We begonnen meer en meer op ons zelf te spelen en hopen dat onze shots gingen vallen. Dit gebeurde niet en sloten een slechte eerste helft af met een achterstand van 13 punten.
Q3: 58-44
We kwamen uit de kleedkamer met de bedoeling om de kloof grotendeels te dichten en er in het volgende quart over te gaan. Hoewel de bedoeling goed was lukte dit niet. We kregen nog steeds te gemakkelijk scores tegen en in offence konden we elkaar niet vinden. We konden dit quart niet winnen en ze liepen nog iets meer uit.
Q4: 74-58
In het vierde quart was er even een positief moment waar we elkaar terug vonden, maar dit bleef niet lang duren. De hoofden gingen naar beneden en we gaven het te snel op. We konden nu ook geen verschil maken en dichter komen. Zo eindigde een zwakke match met een score van 74-58. Volgende week spelen we onze laatste match van het eerste deel van de competitie in de Valkaart.

Quarterstanden: 16-16, 42-29, 58-44 en 74-58

Verslag: Timothy

Geplaatst in U21 Junioren en getagd met .