01/12/2019 Crelan Okapi Aalstar – KBBC Oostkamp U21 82-76

01/12/2019: Crelan Okapi Aalstar – U21: 82 – 76

Na de goede wedstrijd van de dag voordien, zakten we met volle moed af naar Aalst. We wisten dat we het moeilijk gingen hebben door de vele blessures en door het feit dat de tegenstander nu wel kon rekenen op spelers die er niet bij waren in de heenronde. Toch hielden we mooi stand in het eerste quarter, shots van buitenuit vielen aan een goed percentage binnen en er werd goed rondgespeeld. In verdediging stonden we nog niet optimaal, met een aantal 3-punters in ons nadeel als gevolg. Tussenstand na quarter 1: 24-26.
Het tweede quarter was een verlengstuk van het eerste. Scoren ging vlot, defensief was het al iets beter, maar we kwamen wat in foutenlast waardoor we wat moesten oppassen. Dit alles leidde tot een spannend gelijkspel aan de rust. Tussenstand rust: 42-42.
Door een dipje in het derde quarter, stond er plots een 10-puntenkloof op het bord na een wedstrijd die continu van leider wisselde. We probeerden onze fouten recht te zetten, maar alsnog stond de kloof nog op het bord aan het eind van het derde quarter. Tussentand quarter 3: 67-59.
We bleven vechten in het vierde en laatste quarter, waardoor we op een gegeven moment op 4 punten kwamen. Jammer genoeg konden we niet dichter komen dan dit en leden we onze 2de nederlaag van het seizoen. Toch mogen we zeggen dat we een goeie wedstrijd hebben gespeeld en bedankt aan Emile en Maxim van de U18 om mee te doen! Eindstand: 82-76

Hebben gespeeld: Emile, Maxim, Arno a.k.a. Tony, Tomas, Timothy, Matthias, Thiemen en Maxime

Verslag: Tomas

Geplaatst in U21 Junioren en getagd met .