10/11/2019 Donza – KBBC Oostkamp U18 67-62

Zondag 10/11/2019 Donza – KBBC Oostkamp 67-62

De match werd goed gestart. Doordat de defense en de offense tamelijk goed verliep lieten we Donza niet uitlopen. We hadden ook veel rebounds en daardoor bleven we Donza op de hielen zitten. De stand achter het 1ste quarter: 22-17. Het 2de quarter moest beter. Dat lukte. We konden wat makkelijker scoren en tegelijk maakten we het Donza moeilijker om te scoren. We wonnen dan ook 2de quarter maar moesten nog een kleine achterstand wegwerken na de rust. 2de quarter: 37-33. We wisten wat te doen in het 3de quarter en mochten zeker niet verzwakken. We kwamen goed tot scoren maar Donza ook weer. Het 3dequarter werd beëindigd met een achterstand van 4 punten. 3de quarter: 54-50. In het 4de quarter moesten we proberen over Donza te geraken en nog belangrijker de voorsprong dan te behouden. Maar het lukte net niet om voor te komen.  Een paar slordigheden en enkele slechte shots. Eindstand: 67-62. Ondanks een veel geblesseerden toch een goede wedstrijd. We willen ook graag Rune, Aref, Emiel (Smit) en Maxime bedanken om ons te versterken.

Speelden mee: Aref, Mathias, Emiel, Torin, Emile, Guillaume, Rune, Lucas, Maxime.

Steun va op de bank: Andres, Len, Maxim, Robin.

 

Geplaatst in U18 Kadetten Landelijk en getagd met .