27/10/2019 Roeselare – KBBC Oostkamp U18 83-76

Weeral een heel goede start. We speelden goed samen en konden daardoor ook goed afwerken. De defense klopte waardoor de stand na 1 quarter in een 12-31 resulteerde. In het 2de quarter een ander beeld.  De defense klopte nu niet meer, uit de transitie kregen we opeenvolgende scores tegen. Slechte communicaties. Ze konden van de ene kant van het veld naar de andere kant van het veld lopen zonder tegenstand. Onze offense liep ook niet al te vlotjes. Veel balverliezen waardoor ze te makkelijke tegenaanvallen kregen. De stand op het einde van het 2de quarter was 36-42. Een heel slecht quarter dus. We moesten dus een goeie 3de quarter hebben om die kleine voorsprong te behouden. Maar weer gemakkelijke tegenaanvallen waarbij we bijna telkens nog een fout maakten waardoor ze ook veel vrijworpen kregen. De offense moest ook nog beter. We schoten soms wel een 3’tje binnen maar dat was niet genoeg. We moesten veel beter de vrije man zoeken. Roeselare kwam dan toch op voorsprong. Op het einde van het 3de quarter stond het 61-57. In het 4de quarter probeerden we nog terug te komen want 4 punten was niet zo veel. Maar telkens wist Roeselare opnieuw de kloof te herstellen waardoor onze hoofdjes helaas steeds dieper naar beneden zakten. De eindstand 83-76.

Verslag: Yentl

Speelden mee: Robin, Len, Torin, Mathias, Maxim, Lucas, Emile, Guillaume, Yentl.

 

 

Geplaatst in U18 Kadetten Landelijk en getagd met .