07/09/2019 Wytewa Roeselare B – KBBC Oostkamp Two 65 -88

Na het halen van een mooie 4 op 4 in de poule van de bekerwedstrijden zijn we vorige week gestart met de 1stecompetitiewedstrijd op verplaatsing naar Roeselare.

We hadden in het begin wat moeilijk met de tegenstander die héél explosief uit de startblokken kwam.  De aanvallende rebounds kon beter, een balverlies,.. Zo eindigde de 1ste quarter in een stand van 15-17.

De 2de quarter gebeurde op bijna hetzelfde elan.  Roeselare kwam vlug in foutenlast waarvan wij vroeg in  deze quarter konden scoren met toch wel enkele vrijworpen. Ruststand: 37-43.

Na een peptalk van onze coach in de kleedkamer kwamen we met een goede moed terug op het veld.  Na het opstellen van enkele oudere gasten kon de rust wat teruggebracht worden in de ploeg tegen deze toch wel hevige ploeg.  Het samenspel vlotte goed.  Hierdoor ontstond al een kleine kloof. Q3: 57-69

In het 4e quarter trokken we de wedstrijd naar ons toe.  De defense lukte veel beter, de passen werden verzorgd.  Daardoor kwam Roeselare bijna niet meer tot scoren (8-19). Zo kwam de eindstand tot: 65-88

Geplaatst in Seniors Two en getagd met .