07/09/2019 Spie Izegem – KBBC Oostkamp U18 74-55

Een duel met Izegem zorgt altijd voor de nodige spanning. We wisten vooraf dat dit een moeilijke wedstrijd zou worden. We kwamen binnen een paar minuten al een 8-tal punten achter. Ons 1ste quarter verliep stroef. We hadden wat problemen met onze wanordelijke offenses. In defense kon het nog beter. (20-12) We startten goed aan het 2e quarter. Onze offenses waren beter georganiseerd en we haalden een paar goede scores. Ook onze defense verliep beter.  We naderden 29 -27. Naar het einde van de quarter losten we weer de rol. Ruststand: 38-27. Na de rust helaas weer een zwak moment. Het leek in veel opzichten weer op het eerste quarter.  In 2 minuten liep Izegem 51 -31 uit. Ook onze afwerking liet te wensen over. Eind derde quarter 63-35. Maar we gaven niet op! Er stonden nog 10 minuten op de klok, en we wilden ons nog zoveel mogelijk herpakken. We startten heel sterk aan het 4e quarter en konden de achterstand deels goedmaken. We eindigden de match toch nog sterk. Eindstand 74-55. Puntjes om mee te nemen naar de volgende match: boxing out, tempo, afwerking,