16/03/2019 KBBC Oostkamp U18 – Wevelgem 90-55

Zaterdag 16/03 KBBCO U18 – Wevelgem 90-55
Een gewonnen match die toch weer enkel pijnpunten van ons team aantoont. Er is nog werk op de trainingen. We zijn het eerste quarter goed begonnen, we speelden goed samen en de defense klopte redelijk. Het eerste quarter sluiten we af met een voorsprong (19-7). In het 2de quarter speelden we slordiger met te veel balverliezen en onze verdediging werd lakser. Ook de rebounding was niet goed. De tegenstander scoorde te veel gemakkelijke punten. Toch sloten we ook dat quarter positief af (25-20). Na de rust speelden we weer veel beter offensief. De manverdediging was een heel stuk beter door een beter communicatie en dat resulteerde in een (23-9). In het laatste quarter was de rebounding heel goed en konden we geregeld fastbreaks lopen. We sloten ook dat quarter af met winst (23-16). Wevelgem is een goed team dat over technisch goeie spelers beschikt maar ook in deze terugmatch moesten ze het onderspit delven. Eindscore een duidelijke 90 -52 overwinning. Onze drie opgeroepen miniemen in vervanging van onze vele gekwetsten deden het goed.
Verslag Arno
Speelden mee: Andres, Arno, Emiel, Lucas, Milan, Mathieu, Maxim, Mathias, Thibaut, Xander

Geplaatst in U18 Kadetten Landelijk en getagd met .