30/04/2019 KBBC Oostkamp U21 – United Ninove 75-60

U21 – United Ninove
De wedstrijd begon zeer stroef van onze kant uit, tegen een op papier zwakkere ploeg moet het niet moeilijk zijn om snel uit te lopen en toch slaagde de tegenstander er in dicht bij ons te blijven. Een late offensieve run zorgde voor een mooie 10- puntenkloof aan het einde van quarter 1. Tussenstand: 23-11.
Het tweede quarter werd ingezet met dezelfde wil als het einde van de tweede, een paar mooie plays zorgden ervoor dat de kloof iets groter werd, jammer genoeg was de defence niet waterdicht waardoor Ninove toch de 20-puntenkloof wisten te vermijden. Ruststand: 46-31.
De tweede helft werd begonnen al wetende dat het zeer onwaarschijnlijk zou zijn dat we deze wedstrijd uit handen gingen geven. Dat was dan ook te merken op het veld, zelf scoren was al wat moeilijker en Ninove vond de weg naar de korf gemakkelijker dan in de eerste helft. Gelukkig kon de kloof behouden blijven Tussenstand quarter 3: 62-46.
Het laatste quarter was een verlengstuk van het vorige, wij hebben de volledige wedstrijd de kloof boven de 10 punten kunnen houden en hebben zo de eerste wedstrijd van de 3de en laatste reeks kunnen winnen. Eindstand: 75-60
Verslag: Wannes

Geplaatst in U21 Junioren en getagd met .