30/03/2019 KBBC Oostkamp Two – Zwevezele 73-63

KBBC Oostkamp Two – Zwevezele B (73-63)
Q1: 14-9
Een wedstrijd tussen Oostkamp en Zwevelzele staat steeds garant voor een stevig duel en ook nu was dit niet anders. De bezoekers begonnen zeer heftig aan de match, hier en daar was het net op het randje. Wij bleven de rust bewaren waardoor we makkelijker tot scoren kwamen en deden puik werk in defense.
Q2: 39-29
In Q2 gingen we op hetzelfde elan door en liepen verder uit. In defense lieten we toch enkele steken vallen waardoor Zwevezele alsnog 20 punten kon scoren, wat in eigen huis veel te veel is voor ons. Met een kloof van 10 punten trokken we naar de kleedkamer om de koppen bij elkaar te steken.
Q3: 50-50
Een ietwat moeizame start van de tweede helft langs onze kant zorgde ervoor dat de tegenstander wat meer vertrouwen begon te krijgen. Onze defense moest worden aangescherpt hoewel dit moeilijk was aangezien hier en daar spelers foutenlast hadden.
Q4: 73-63
Het laatste quarter konden we als team duidelijk een stempel op de match drukken, we konden een kloofje slaan na goede defense en enkele gelukte korven. Uiteindelijk wonnen we de match met 10 punten verschil. We gaven als het ware een mooie voorsprong bijna uit handen. Kortom dit was een overwinning door het oog van de naald.
Verslag: Jeroen

Geplaatst in Seniors Two en getagd met .