13/04/2019 Zwevegem Deerlijk – KBBC Oostkamp U21 75-58

Zwevegem Deerlijk – KBBC Oostkamp U21: 75-58

Voor de tweede match van de derde ronde namen we het op tegen Zwevegem Deerlijk. We speelden reeds al twee keer tegen elkaar, waar we beiden eenmaal konden winnen.
Het eerste kwart begonnen we niet al te goed. We geraakten niet in ons ritme en Zwevegem scoorde gemakkelijk zowel van dicht als ver. Gelukkig konden we inside toch enkele korven maken. We sloten het eerste kwart dan ook af met een tussenstand van 24-15.

In het tweede kwart probeerden we meer ons spel te vinden wat begon te lukken. In verdediging konden we meer druk zetten en hun kansen beletten. We maakte een mooie run in het tweede kwart maar lieten op het laatste hun toch wat uitlopen. Tussenstand bij rust 40-30.

Na de rust probeerden we gemotiveerd te starten maar het afwerken ging moeilijk en leden veel turnovers. Zo werd Zwevegem niet echt bedreigd en hadden ze de match onder controle. Daardoor begonnen we ons te frustreren en lieten de intensiteit afzwakken. Tussenstand in het derde kwart 51-40.

Het vierde kwart was gelijk aan het derde kwart. We kwamen nooit echt dichter en zo was de match al grotendeels gespeeld. We konden af en toe nog goede dingen laten zien maar dat was al te laat om nog de overwinning binnen te halen. Zo sloten we een slechte match af met een eindscore van 75-58.

Quarterstanden: 24-15, 40-30, 51-40 en 75-58

Verslag: Timothy

Geplaatst in U21 Junioren Landelijk en getagd met .