17/02/2019 KBBC Oostkamp U18- Zwevegem-Deerlijk 91-60

KBBC Oostkamp U18-Basket HEXIA Zwevegem Deerlijk 91/60.

We begonnen met een goeie verdediging aan de wedstrijd. We kregen zo wel rap onze eerste fouten. In de aanval speelden we de bal redelijk goed. Enkele slordigheden in de passing leden tot balverlies. (1Q 20-9).

In het 2de quarter dwongen we door onze goeie verdediging enkele fast-breaks af met gemakkelijke scores als gevolg. We bleven ook de bal goed rond spelen. Naar het einde van de quarter verslapte onze defense. Dat moest beter na de rust. (2Q 42-27).

Na de rust gingen we door zoals we bezig waren. Veel lopen en snel spelen. Daardoor hadden we ook redelijk veel balverliezen. Maar de balans bleef in ons voordeel. (Q3 66/45).

In het 4de quarter mochten we niet verzwakken. De drie punten moesten aan huis blijven. We speelden zowel aanvallend als verdedigend een goed laatste quarter dit bracht ons op een eindstand van 91/60.

Verslag: Giel
Speelden mee: Milan, Mathieu, Matthias, Arno, Yentl, Maxime, Thibaut, Xander, Thiemen, Giel.

Geplaatst in U18 Kadetten Landelijk en getagd met .