16/02/2019 KBBC Oostkamp U21 – Gent Oost-Eagles 69-73

KBBC Oostkamp U21 – Gent Oost-Eagles: 69-73

Voor de vierde keer dit seizoen moesten we het opnemen tegen Gent Oost-Eagles. We begonnen sterk aan de match en vonden elkaar goed. Toch verzwakte ons spel na 5 minuten en daalde de gretigheid. Dit zorgde er voor dat Gent toch iets terug kwam op het einde na een goeie start van ons. Tussenstand 24-19

Deze klap had dan ook een negatief effect op ons spel in het tweede quart waar we elkaar niet meer konden vinden. Zowel in offence als in defence ging het niet meer en lieten we hen nog meer terug komen. Rust 41-39

Met de start van de tweede helft wisten we dat we als een team er opnieuw moesten staan. Dit gebeurde echter niet en we lieten de tegenstander over ons komen en zelfs uitlopen tot op meer dan 10 punten. Tussenstand 53-62

Het vierde quart ging gelijkaardig als de vorige quarters. Er was te weinig teamspel en gretigheid om te winnen. Toch konden we op het laatste nog terugkomen, dit vooral omdat de tegenstander wat zwakker begon te spelen. Dit was echter te laat en zo was de eindstand 69-73.

Het was een zwakke match van ons tegen een tegenstander die we zeker aankonden.

Quarterstanden: 24-19, 41-39, 53-62 en 69-73

Verslag: Timothy

Geplaatst in U21 Junioren en getagd met .