09/02/2019 KBBC Oostkamp Two – Desselgem 87-67

9/02/2019: Two – Desselgem: 87-67

Voorbije zaterdag (09/02/2019) kwam Desselgem A binnenwandelen in De Valkaart voor de terugmatch. Elk van ons herinnert zich goed hoe de heenmatch verliep, dus er was zeker een en ander recht te zetten.

Gelukkig was dit besef er onmiddellijk eens de match startte, ondanks de transferdruk die de voorbije weken over iedereen hangt. We startten enorm sterk aan de match door ons eigen spel op te leggen; sterke defense en een hoog tempo in offense. Dit toonde dan ook in de score. Na nog maar zes minuten speeltijd, stond er een score op het bord van 31 tegen 6. Uiteindelijk eindigde het eerste quarter op een stand van 31-18.

Het tweede quarter was ietwat minder qua kwaliteit. Het tempo dat we brachten in quarter 1 werd niet opnieuw behaald, waardoor Desselgem toch wat aan zelfvertrouwen won. Uiteindelijk won Desselgem dit quarter met 13-15.

Rust: 44-33

Na de briefing in de rust kwamen we terug sterk de kleedkamer uit, met dezelfde starting five en voerden we het tempo terug op.

Ook de defensieve druk werd opnieuw opgevoerd en dit leidde tot makkelijke(re) scores.

Stand na quarter drie: 66-49

Al voor een derde week op een rij, leek het erop dat we terug meer dan negentig punten op het bord gingen zetten, maar net zoals in het tweede quarter, daalde het niveau weer een beetje. Ondanks dit feit, bleven we in controle van de match en wonnen we met 87-67.

Een goede revanche na de heenronde, en een tweede winstmatch op een rij.

On to the next one!

Verslag: Gillian

Geplaatst in Seniors Two en getagd met .