26/01/2019 KBBC Oostkamp U16 – Sijsele (1/4 finale BvWl) 82-71

Beker U16-Sijsele 82-71

Volle bak in De valkaart voor de 1/4finale van de beker van West-Vlaanderen.

Oostkamp tegen Sijsele een ferme derby er nog eens bovenop.

Yentl, Xander, Lucas , Robin en Torin starten aan de wedstrijd.

Via een korf van Torin en Xander waren we ook goed vertrokken.  Sijsele zorgde opnieuw voor een gelijkopgaande score.  Sijsele wilde de defense op Yentl concentreren maar dat zorgde voor ruimte voor de andere spelers.  Aref nam die extra ruimte in dank aan en lukte shot na shot. Mauro nam ondertussen het betere spelverdelerswerk voor zijn rekening. De Emiels (Emile en Emiel) zorgden met rebounds en defense werk voor een puike teamprestatie. 19-27 na het eerste kwart. Sijsele probeerde ijverig de kloof te dichten maar Lucas en Andres hielden die in stand, ook Yaro kwam zijn beste beentje voorzetten.

Met een 47-41 ruststand was er al een mooie strijd geweest. We vermelden graag dat Toon en Noah naarstig mee supporterden , wat een teamspirit.

Derde kwart en beide ploegen gingen op het elfde elan verder.  Len  kwam onder stoom en samen met de ingevallen Xander  werd  de kloof uitgebreid naar 66-54 na het derde kwart.

 We speelden het vierde kwart volwassen verder en konden ons zo plaatsen voor de 1/2 finale. Puik werk Team U16.  eindstand 82-71.

We dienen het helaas de volgende maanden zonder coach Tom te stellen. Die aan buitenlandse studies start. Succes Tom

Geplaatst in U16 Miniemen Landelijk en getagd met .