25/11/2018 Kangoeroes – KBBC Oostkamp One 56-76

De 4de uitwedstrijd in de competitie ging door in de mooie sporthal Winketkaai te Mechelen. Na een korte opwarming startte Oostkamp tegen Kangoeroes Pitzemburg Mechelen B met een 0-5 via Tom, Kangoeroes startte zwak met 4 missers op rij en enkele balverliezen. 5-13 na 5 min. De grootste kloof in Q1 kwam er na een bom van Jules en vrijworpen van Ruben. 5-18 na 7 min. Oostkamp verloor wat concentratie en zwakte iets af, Kangoeroes beperkte de schade nog met een 5-0 in laatste 2 minuten. Q1 10-18.
In Q2 kon Kangoeroes een inhaalbeweging maken, 17-21 na 3 min. Een time-out was dus nodig om in te grijpen. Vancampenhout kreeg teveel ruimte en scoorde zijn 10de punt, 20-21. Q2 bleef spannend tot aan de rust (25-30).
Q3 begon goed voor Oostkamp met een 0-5 van Mikhail. Oostkamp was vertrokken voor een mooie tweede helft waarbij Kangoeroes werkelijk minuut per minuut verzwakte. 31-42 na 5 min. Een sterke Cedric toverde al een 20 punten kloof op het bord na 8 min in Q3 (32-52).
In de laatste quarter kregen we zo goed als geen weerstand meer, we zijn gestart met 2 driepunters op rij (Tom en Cedric) en we scoorden 3-12 in 3 minuten (38-66). De wedstrijd was dus gespeeld. Oostkamp hield het tempo hoog en de jeugd kreeg opnieuw hun minuten. Oostkamp pakte dus mooi de drie punten mee naar huis na een onverwachts gemakkelijke wedstrijd. Eindstand 56-76.
Proficiat coaches en spelers met deze 7 op 9 en het bereiken van een gedeelde tweede plaats samen met Geel. De eerste plaats is momenteel voor Lier, onze tegenstander op 16 december.
De punten voor Oostkamp: Gillian, Arnaud 3, Ruben 4, Olivier 4, Robbe 4, Stijn, Renzy 9, Tom 8, Jules 14, Cedric 19, Flor en Mikhail 11.

Geplaatst in Seniors One en getagd met .