22/12/2018 KBBC Oostkamp U21 – Izegem 59-68 (Beker v Wl)

Verslag wedstrijd Oostkamp – Izegem 22/12/2018

Vandaag spelen we de 1/8 finale beker West-Vlaanderen tegen Izegem. Met een mix van kadetten en juniors weten we dat het een moeilijke wedstrijd zal worden. De wedstrijd start evenwichtig en we blijven goed meespelen. De defence is prima en hoewel we aanvallend een aantal easy baskets missen blijven we in het spoor van Izegem (Q1 22 -23). In het tweede quarter scherpen we onze defence nog wat aan en kunnen we via mooi samenspel zelfs een beetje uitlopen. Tegen de rust komt Izegem opnieuw dichterbij. We gaan rusten met een tussenstand van 38-36.

Na de rust komt Izegem iets scherper dan ons uit de kleedkamer en hebben we moeite om ons spel te blijven spelen. We komen moeilijker tot scoren en bij Izegem gaat het net iets vlotter via hun twee spelbepalende spelers. We blijven echter vechten in het vierde quarter en sluipen nog iets dichterbij. Maar finaal is dit een verdiende overwinning voor Izegem 59 – 68.
Verslag: Milan

Geplaatst in U21 Junioren en getagd met .