31/10/2018 KBBC Oostkamp U18 – ACJ Brugge 97-47

Zaterdag 31/10/2018 KBBC Oostkamp vs. ACJ Brugge 97-47

Het was duidelijk dat Oostkamp de betere ploeg was, maar kon dat ook aangetoond worden over de ganse wedstrijd. De eerste quarter was niet overtuigend 20-14. In de tweede quarter konden we door de goede offense en defense van Oostkamp een comfortabele voorsprong uitbouwen 41-28. De tweede helft probeerde ACJ nog het tij te doen keren maar tevergeefs. Uiteindelijk won Oostkamp met 91/47 tegen ACJ. Het vertrouwen is aangescherpt maar er zijn nog een aantal werkpuntjes en zullen die overlopen tijdens de trainingen. Volgende week tegen BC Oostende moeten we ook een vuist kunnen maken.

Verslag: Tchako Maxime William
Speelden mee: Giel, Milan, Siebe, Mathias, Arno, Thibaut, Siebe, Mathieu, Lucas, Yentl, Xander, MAxime

Geplaatst in U18 Kadetten Landelijk en getagd met .