16/11/2018 Racing Brugge – KBBC Oostkamp U21 81-76 (Beker v Vl)

Racing Brugge – KBBC Oostkamp U21

Een goed begin van onze kant zorgde voor een zeer leuk eerste quarter. Aanvallend waren we zeer efficiënt en onze verdediging stond op punt waardoor de tegenpartij last had met scoren. Door enkele dubieuze beslissingen van de wedstrijdleiding in ons nadeel, en het niet afmaken van onze vrijworpen, konden we de score niet vergroten. Tussenstand quarter 1: 10-19. In een gelijk opgaand tweede quarter slaagden we erin de voorsprong van het eerste quarter vast te houden. Enkele steals die leidden tot een gemakkelijke lay-up en goeie penetraties naar de ring gaven ons vertrouwen voor het verdere wedstrijdverloop. Opnieuw was de vrijworplijn niet onze vriend waardoor de kloof maar met 2 punten werd vergroot. Tussenstand quarter 2: 31-42. Het derde quarter begon simultaan aan dat van het eerste, maar na een paar shots van buitenuit kon de Brugse tegenstander enkele punten terugkomen. Tussenstand quarter 3: 44-48 . Het vierde quarter was een verlengstuk van het vorige quarter, we voelden ons goed, we hadden het de tegenstander moeilijk gemaakt, maar ze slaagden er opnieuw in enkele punten in te lopen waardoor we een spannend wedstrijdeinde kregen. Meerdere malen konden we de leiding opnieuw overnemen in de wedstrijd, jammer genoeg resulteerde dat in een wat voor de neutrale kijker de kers op de taart was (maar wat wij als ploeg echt niet verdiend hadden), een verlenging. Eindstand reguliere speeltijd: 71-71. In de verlenging lieten we de tegenstander iets te gemakkelijk van achter de driepuntlijn scoren, al snel stond er een 8-puntenkloof op het scorebord. We beseften meteen dat het moeilijk ging worden en konden tot spijt voor de aanwezige supporters de wedstrijd niet afmaken. We hebben absoluut één van onze beste matchen van het seizoen gespeeld, maar een 5 op 15 vanop de vrijworplijn en een verdomde verlenging heeft ons de wedstrijd gekost. Eindstand: 81-76
Speelden mee: Siebe, Thibaut, Timothy, Ennio, Brent, Tomas, Jeroen, Lauris, Arnaud en Mathias
Verslag: Tomas

Geplaatst in U21 Junioren en getagd met .