10/11/2018 KBBC Oostkamp U16A – Bredene Oostende 75-74

U16- KB Oostende Bredene 75-74

Laatste wedstrijd van de eerste ronde waarin het klassement na onze uitschuiver van vorige week toch al vast lag. We waren benieuwd hoe we het tegen de tweede in het klassement er gingen vanaf brengen. We starten de wedstrijd met Robin, Torin, Mauro, Noah en Lucas.
Yaro diende geblesseerd vanop de bank toe te kijken. De eerste korf was na 2 minuten voor KBOB maar van dan af ging het gelijk op , tot Emile (George) met een driepunter de 19-17 stand na het eerst kwart vastlegde.
We waren nu gelanceerd voor het 2de kwart een steal van Emiel(io) en korf van Torin bracht ons snel 5 punten voor. Toon zag het zitten en gooide er de beuk in. Hij scoorde 2 korven en hield de tegenstander ook 2 maal van een score waardoor we tot 11 punten voorsprong namen. Helaas werden we overmoedig en kozen we nu teveel voor het (falend) shot.
KBOB rook zijn kans en bracht niet alleen de bordjes in evenwicht ze kwamen zelfs een puntje voor 37-36.

Wat wordt het na de broodnodige paze ?

KBOB ging op zijn elan verder en kwam tot 10 punten voor. Onder impuls van Aref en Andres werd de remonte ingezet. Toen ook de Lucas zijn duit in het zakje kwam doen smolt de voorsprong als sneeuw voor de zon. Andrés herstelde het evenwicht 69-69. op 3 minuten van het einde. Welk team bleef het rustigst ? In een bloedstollend einde bleef Lucas aan de vrijwoplijn de meest koelbloedige. 75-74

Geplaatst in U16 Miniemen Landelijk en getagd met .