10/11/2018 Duva Gistel Oostende – KBBC Oostkamp One 88-60

De uitwedstrijd tegen Duva Gistel B moest een “easy job” worden. Oostkamp moest zonder Jules aan de wedstrijd beginnen wegens rugklachten. Duva B had nog maar 1 wedstrijd gewonnen in de competitie en had dringend punten nodig. Duva scoorde eerst en Oostkamp volgde op enkele punten. Mikhail scoorde vlot inside, na 5 min was het 10-10 met 8 punten van Mikhail. Een sterke Kevin Van Hee zorgde een eerste kloof bij Duva, 23-15 na 8 min. 29-22 op het einde van Q1.
In de eerste minuut van Q2 werd er niet gescoord. Oostkamp kwam tot op 3 punten na een bom van Renzy en een knappe layup van Olivier, 33-30 in de derde minuut. Verde Pressa en Van Hee kregen teveel ruimte en reageerden met enkele driepunters, 46-40 na 7 min, rust 49-42.
7 punten inhalen mocht geen probleem zijn maar dan moest het tempo een stuk hoger en vooral defensief moest het stukken beter. De start was niet slecht, Oostkamp kwam opnieuw tot op 3 punten na 4 minuten. Een sterk spelende Accou zorgde voor de punten bij Duva en de kloof werd helaas terug groter. Na 6 min stond Oostkamp al 13 punten achter. Oostkamp kon geen vuist maken en zakte verder weg. 74-58 na Q3.
Duva Gistel geloofde in een stunt en hielden vol. Ze maakten optimaal gebruik van hun 24 sec en bleven de wedstrijd beheersen. Eindstand werd een pijnlijke 88-60. Tijd dus om alles eens goed te analyseren en er voor te zorgen dat dit niet meer gebeurd.
De punten voor Oostkamp: Ruben 6, Olivier 9, Robbe 10, Stijn 3, Renzy 10, Tom 3, Cedric 9 en Mikhail 20.

Geplaatst in Seniors One en getagd met .