03/11/2018 KBBC Oostkamp Two – Eernegem A 86-53

KBBC Oostkamp B – Eernegem: 86-53

Quarter 1: 24-15
Tijdens het eerste quarter waren we gefocust en klaar om de wedstrijd te winnen. Door een goede team defence konden we profiteren van fastbreaks. Arnaud werkt de fastbreaks aan een hoog percentage af waardoor we op een vroege verdiende voorsprong kwamen.

Quarter 2: 41-32
Aangezien we vorige jaar tegen een gelijkaardig ploeg gespeeld hadden wisten we dat Eernegem niet rap zou opgeven. De kloof van 9 punten bleven we behouden maar we wisten dat we gefocust moesten blijven. Door het goede teamspel en de goede invalbeurten van iedereen gaven we Eernegem geen kans om de aansluiting te maken.

Quarter 3: 59-40
We kwamen de kleedkamer uit met een goed gevoel en wisten wat we moesten doen. Door goede defence te spelen hielden we Eernegem op 8 punten en was de kloof van 19 punten zeker verdiend op het einde van het derde quarter.

Quarter 4: 86-53
Als ploeg wouden we bewijzen dat een match konden uitspelen zonder steken te laten vallen. Eernegem probeerde nog iets uit de mouw te schudden met een zone-defence. Als ploeg hebben we daar goed op gereageerd. We zochten de extra pas en die vonden we ook. De shots van Zyon en Gillian bleven binnen gaan zo werd de kloof alleen nog maar groter. We hebben als ploeg een sterke match gespeeld en dat werd beloond met de overwinning.

Verslag: Flor

Geplaatst in Seniors Two en getagd met .