6/10/2018 Deinze Nazareth – KBBC Oostkamp U21 75-58

Za 06/10 10h00 U21 Deinze Nazareth – U21 Oostkamp: 75-58

De match startte goed voor ons met een 0-9. Het lukte om de ene fast break na de andere te lopen. Na 5 à 6 minuten was het opeens gedaan met het goede en snelle tempo. Ons spel verzwakte enorm en er was geen team meer te zien. Velen waren fysisch op (we waren wel maar met 7), of waren gewoon mentaal niet meer bij de wedstrijd. Deinze wist te reageren op ons slecht teamspel en kon al gauw de hoogste score op het scorebord halen. Zo gingen we de rust in met 33-26.

Na de rust bleef ons spel zwak: geen agressiviteit en veel slechte acties, zowel aanvallend als verdedigend. We wisten nog terug te komen op 6 punten na enkele minuten van beter spelen. Helaas vervielen we weer in onze slechte acties en liep onze achterstand nog uit tot 75-58.

Dit was een wedstrijd om vlug te vergeten en volgende keer moeten we gewoon kunnen winnen van deze ploeg door agressiever en als één team te spelen.

Q1 14-17 Q2 33-26 Q3 54-44 Q4 75-58

Verslag: Seppe

Geplaatst in U21 Junioren en getagd met .