29/09/2018 KBBC Oostkamp U18 – Aarschot 80-63 (Beker van Vlaanderen)

U18 Oostkamp\Aarschot 80-63
De ploeg was erop gebrand om deze bekerwedstrijd te winnen. Na een goede opwarming begonnen we met veel goede moed aan de match. We wisten dat we Aarschot niet mochten onderschatten en dat zag je ook in het eerste kwart. De start was moeilijk voor beide teams maar die eerste quarter was uiteindelijk toch voor ons 18\11, In het tweede kwart kregen we het nog moeilijker met te veel fouten maar bereikten toch de rust met een klein voordeel 37\34. Aarschot was een sterke tegenpartij maar we begonnen de derde quarter met veel vertrouwen. Het teamwerk werd beter en de defense efficiënter. Aarschot kreeg het nu moeilijker. We begonnen de vierde quarter met 61/52. Alles was nog mogelijk maar nu hingen we voluit en Aarschot haperde. We speelden een sterke vierde quarter. Eindstand 80/63 een mooie overwinning. De volgende bekerronde is binnen en onze beloning is een match tegen Antwerp Giants. Een mooie affiche.

Verslag Freuze Mathieu
Speelden: Milan, Arno, Mathieu, Xander Yentle, Maxim, Siebe, Giel, Thiemen, Thibaut

Geplaatst in U18 Kadetten Landelijk en getagd met .