27/10/2018 KBBC Oostkamp U21 – Gent Oost Eagles 60-62

27/10/2018: U21 Oostkamp – Gent Oost Eagles
Na een mindere start in het eerste quarter kwamen we al direct op een kleine achterstand. Uiteindelijke speelden we naar mate het eerste quarter eindigden beter en beter maar toch bleven ze met een voorsprong.

In het 2de quarter kwamen we gelijdelijk terug. Door onze goede defence konden we snel scoren aan de overzijde. Aan de rust stonden we dan ook op voorsprong 43-40

In het 3de quarter konden we dat tempo niet volhouden en verzwakten we terug zoals in het eerste querter. Maar beide partijen scoorden amper. Toch konden ze een voorsprong nemen van 10 punten.

In het 4de quarter speelden de bezoekers zone waardoor we de eerste minuten niet echt dichter konden komen. Nadat Coach ons had bijgestuurd konden we toch terug komen op 2 punten. Wij hadden als laatste de bal waardoor we nog een kans hadden om te winnen. Maar de bal ging er niet in waardoor we de wedstrijd verloren met 60-62.

Verslag: Matthias

Geplaatst in U21 Junioren en getagd met .