20/10/2018 KBBC Oostkamp U18 – Kortrijk Sport 65-57

Zaterdag 20/10/2018
U18 KBBCO – Kortrijk Sport 65-57
Deze match had onze beoogde derde plaats als inzet. Maar we waren de verloren heenmatch ook nog niet vergeten. Mathias viel daar voor enkele weken uit.
We begonnen de eerste quarter goed. We hadden een goede defense en de offense verliep vlot, maar soms lieten we gemakkelijke kansen liggen. Uitlopen kon niet. De stand na de eerste quarter was 17-13. De tweede quarter vertoonde hetzelfde spelbeeld wat ons zenuwachtig maakte met te veel balverlies als gevolg. Eindstand na de eerste helft: 36-30.
In de derde quarter geraakten we de controle over de wedstrijd kwijt vooral omdat Kortrijk een agressieve defense bovenhaalde. De stand werd 47-44. Het laatste quarter beslist. De agressieve defense van Kortrijk bleef niet ongestraft. De foutenlast en de vrije worpen voor ons begon hen parten te spelen. Voor ons het moment om de controle terug te nemen en de drie punten veilig te stellen. In de volgende wedstrijden moeten we nog alles uit de kast halen om de derde plaats te kunnen behouden.
Verslag: Yentl
Speelden mee: Milan, Mathieu, Arno, Thiemen, Giel, Siebe, Thibaut, Maxime, Xander, Yentl, Lucas

Geplaatst in U18 Kadetten Landelijk en getagd met .